08 February 2008

FERITI-VA DE PROSTI !

Pentru ca postul trecut SA-NVATAM SA FIM ...VACI a iscat reactii care de care mai diverse, chiar daca nu manifestate in comment-uri pe blog - cea mai virulenta din punctul lor de vedere fiind : e scris de o femeie! - iata reproducerea ziselor la care faceam referire anterior!!!


"Imi iubesc partenerul, dar ma uit pe strada dupa barbati frumosi. Ar trebui sa-l parasesc?" - este una din intrebarile la care masculii au fost invitati sa raspunda.
"Calin Matei - Academia Catavencu : E normal ca oamenii sa priveasca alti oameni atunci cand merg pe strada, mai ales intr-o societate in care frumusetea este criteriul principal"

OBS : Vorbim despre criterii atunci cand este vorba in propozitie despre o selectie. Aplicam criterii ca sa alegem intre doua sau mai multe variante. O societate bazata pe criterii de frumusete...pentru ce? Sincer eu credeam ca este o societate bazata pe bani, nu pe frumusete. Pe bani si uraciune sufleteasca, mai precis.

Mai departe. "Calin Matei - Academia Catavencu : Si nu in ultimul rand, daca te uiti la oameni frumosi, e clar ca si tu esti frumoasa, pentru ca oamenii frumosi se strang impreuna. uitati-va la Twin Peaks!"

OBS : Daca te uiti la oameni frumosi NU INSEAMNA CA ESTI FRUMOS. De cele mai multe ori inseamna ca esti urat. Apoi, daca te uiti la oameni frumosi, nu inseamna ca te aduni cu ei! Inseamna ca TE UITI!!! In al treilea rand, singurul lucru sigur este ca daca te uiti dupa barbati frumosi, cel de langa tine nu este. ASTA TREBUIA SA FIE PRIMA constatare, pentru orice om normal. Dar pentru cineva care are impresia ca Twin Peaks este despre oameni frumosi .... BLEAH.

Cel mai corect raspuns cred ca trebuia sa fie : daca pui asemenea intrebari, inseamna ca esti proasta! Si atat!

"Cristian Margarit, consilier in nutritie si fitness : Femei interesante sunt peste tot. Trebuie sa vii cu ceva mai mult. Si in prima noapte impreuna da tot ce poti. Nu pune bariere false (...) doar pentru a nu parea o femeie usoara. s-ar putea sa inteleaga ca nu il doresti suficient sau, mai rau ( SIC!) ca nu ai experienta necesara unei relatii moderne."

Un singur comentariu : trebuie sa ai cat mai multa experienta ca sa ai o relatie moderna ?...Vorbim cumva de barbati obisnuiti cu profesioniste?!

"Catalin Mihalila - redactor sef adj Payboy : Mintea unui barbat e inspaimantator de simpla ( O, da!) cand vine vorba de invitat in oras. E suficient cuvantul sex, intr-un context oarecare. Femeile in pas cu vremea ar trebui de asemnea sa fie la curent cu ultimele tendinte in materie de barbati."

Scurt : un comentariu care incepe bine si se termina prost. Nu exista tendinte in modul inspaimantator de simplu in care gandesc barbatii.

Intrebarea revistei : Cum sa-l scot din minti la prima intalnire?

"Mihai Ghiduc, jurnalist : Daca e vorba de sex, este extrem de simplu. Din moment ce e vorba de o intalnire, fie ea si prima, nu trebuie sa faci nimic deosebit, trebuie doar sa-l duci acasa."

Si acum cireasa de pe tort :

"Mihai Dobrovolski, Radio Guerilla : ...femeile tind sa nu-si ierte barabtul care le inseala, atunci cand acesta are alta relatie. Aici trebuie facuta o distinctie, pentru ca una e sa te intalnesti cu o alta femeie doi ani, adica sa imparti si emotionalul tau si afectivul tau (??!!) cu o alta tipa, si alta e sa te imbeti intr-o delegatie si sa "parlesti" o receptionera. Ca un parlit ce esti. femeile care nu iarta in aceasta a doua situatie sunt proaste si-si fac rau singure. Cand le vad, imi vine sa rad pentru ca spun serioase ca nu pot trece peste asa ceva si le dau lacrimile. Chiar exista probleme mult mai importante pe lumea asta."

I rest my case.

No comments: