14 June 2007

MITOCANIA vs IMPOTENTA

Nu cred ca gresesc atunci cand spun ca barbatii se feresc sa vorbeasca de subiectul impotenta ca dracul de tamaie. Nu cred ca este greu de ghicit mecanismul care declanseaza fobia si care o intretine...Dar nu cred ca gresesc nici atunci cand spun ca la fel de temuta este de sexul tare si impotenta psihica, mentala...samd. Poate chiar mai temuta decat impotenta...intima. Poate ca nu toata lumea afla cand performantele tale sexuale lasa de dorit, sau lipsesc cu desavarsire, dar cu siguranta multi, poate toti vor observa impotenta ta ...sa-i zicem intelectuala. Ambele tipuri de impotenta se manifesta in raport cu sexul slab. Intr-o confruntare de idei de la barbat la barbat, cel care iese infrant descopera ca celalalt este mai destept, mai pregatit...Daca insa iese infrant intr-o confruntare cu o femeie...atunci inseamna ca ea este o curva, sau o isterica (NF)...sau , in cel mai bun caz o proasta care n-a inteles nimic din ce i-a spus el, a schimbat subiectul, pentru ca este proasta...samd. Cea mai grava situatie este atunci cand impotenta intelectuala (evident in fata unei femei) se produce de fata cu un alt mascul. Este ca si cum cineva ar striga in piata pubica - sau si mai bine la sedinta de la serviciu, ca nu mai functionezi...din acel punct de vedere. Cu tot cu dovezi.

Arma impotriva impotentei sexuale este negarea. Ce nu se spune, nu exista. Nu intru in detalii pentru ca din punct de vedere social, nu are nici o relevanta. Impotenta intelectuala in schimb se maifesta in societate aproape in fiecare clipa. Se manifesta in raport cu sexul opus si se cheama mitocanie. Cand iti injuri nevasta si o lovesti, iti rezolvi o problema de impotenta intelectuala. Cand iti injuri colega la serviciu, cand impingi o femeie in usa autobuzului, cand razi trivial despre aspecte ale vietii personale a unei femei, oricare ar fi ea ( culmea, de multe ori de fata cu "subiecta"), cand reduci toate problemele pe care le ai in raport cu sexul opus, la nefunctionarea corecta a organelor...acelea, ale femeii...Iata impotenta totala, maxima, intlectuala.

Si pentru cati dintre domni, oare, mitocania nu a devenit un mod de viata, un mod de aparare atunci cand materie cenusie, de unde? Care ar fi antidotul impotriva mitocaniei? Ce arme exista impotriva barbatilor, care considera ca grosolania este un mod de a-ti demonstra cantitatea de testosteron si deci barbatia in sensul ei cel mai animalic, si deci mai pur (originar)? Pai, ca si in cazul impotentei sexuale, ridicolul este cel care anihileaza dezlantuirile amintitelor exemplare.

Din pacate traim intr-o societate care nu mai are nici un fel de valori, intr-o capitala europeana sufocata de prost gust, de provincialism de duzina, de invazia taranului fara capatai care in satul lui este marginalizat, tocmai pentru ca nu are nici un fel de valori...Dar, pana la urma, impotenta intelectuala este mai presus de injurii si de orice forma de agresivitate primitiva. Pentru ca, nu-i asa, e cazul sa o spunem, popular ea se numeste prostie, ori prostia este greu, foarte greu de ascuns. Asa ca...mai devreme sau mai tarziu, mitocanul va fi descoperit ca PROST si ridiculizarea sa ajunge sa-l puna in postura masculului "neperformant", descoperit in comunitate.

Toate acestea cu o conditie. Sa existe macar un om destept in preajma lui. Un lucru destul de greu si el pana la urma...Dar, cateodata se mai intampla.

No comments: