07 October 2008

LA METROU...

Fara sa vreau metroul face parte din viata mea. Dupa ce am terminat liceul am terminat si cu transportul la suprafata.

Prevad insa ca de acum inainte va avea un rol si mai important pentru ca, in sfarsit, rugile mi-au fost ascultate : avem televizor la metrou !

N-am apucat inca sa aflu toate detaliile insa sper ca este deschis toata noaptea. Si deci s-a terminat cu cosmarul "a cazut cablul". Gata ! DAu o fuga la metrou si ma uit acolo la televizor.

Oare la metrou cand cade curentul, ce se intampla? Adica, sper ca daca nu mai am lumina la bloc, pot sa ma refugiez la metrou... nu? Altfel ce rost ar mai avea totul.

De fapt, ce au facut ei acum nu este foarte bine pus la punct. Iata si sugestiile de imbunatatire a sistemului la care m-am gandit:

PLAN DE IMBUNATATIRE A CONDITIILOR DE CALATORIE CU METROUL

1. Amplasarea mai multor banci in statiile de metrou, de preferinta capitonate pentru mai mult confort

2. Orientarea lor perpendicular pe peron, astfel incat sa poti sa te uiti la televizor dintr-o pozitie corecta, fara sa risti dislocari de vertebre sau torticolis ( pe romaneste gât ţeapăn sau gât de lup).

3. Accesorizarea actualelor plasme cu DVD playere performante si angajarea unor persoane specializate " care sa stie sa le foloseste"

4. Organizarea unui referendum printre calatori cu privire la genul filmelor care urmeaza sa fie difuzate.

5. Publicarea la toate intrarile statiilor a programului din ziua respectiva cu orele de incepere si durata filmului

6. Recomand ca filmele mai lungi ( gen Stapanul Inelelor, Troia sau Alexandru ) sa fie difuzate numai in statiile magistralei Republica - Gara de Nord unde trenurile vin suficient de rar ca sa nu pierzi sfaristul.

7. Majorarea pretului calatoriei cu 25% pentru acoperirea tuturor cheltuielilor legate de utilarea cu DVD playere si drepturilor de difuzare a filmelor.

8. Majorarea cu 400% a pretului calatoriei pentru acoperirea comisioanelor catre firmele furnizoare ale aparaturii.

9. Cartelele sa fie valabile pentru o singura calatorie. Altfel s-ar putea crea precedentul de a vedea doua filme la acelasi pret.

10. Concensionarea a 50% din spatiul statiilor de metrou catre restaurante si lanturi fast-food, pentru a putea deservi calatorii-spectatori.




Pentru sugestii si reclamatii, va rugam nu deranjati!

No comments: